Brak produktów
Zobacz większe
Gulati Roopa
978-83-271-2646-7
Nowy
25 egz.
33,93 zł
49,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
| Autor | Gulati Roopa |
| Rok wydania | 2022 |
| Ilość stron | 176 |
| Szerokość (mm) | 165 |
| Wysokość (mm) | 240 |
| Grzbiet (mm) | 15 |
| Wymiary | 165 x 240 x 15 mm |
| Oprawa | miękka ze skrzydełkami |
| Wydawca | Publicat |
Indie to kraj z bogatymi tradycjami wegetariańskimi, który może pochwalić się bardzo urozmaiconą kuchnią, z subtelnymi różnicami regionalnymi. W tej książce znalazły się przepisy między innymi na przepyszne pakory ze szpinaku, chrupki kalafior w sosie szafranowo-migdałowym, kofty z paneeru i ziemniaków oraz tradycyjny chana dal. Recepturom towarzyszą znakomite fotografie Davida Loftusa.
Prezentując czytelnikowi 70 wspaniałych potraw, Roopa Gulati jednocześnie zdradza tajniki tradycyjnych technik gotowania oraz składników w kuchni indyjskiej. Charakterystyczne mieszanki przypraw umożliwią każdemu stworzenie prawdziwej wegetariańskiej uczty w stylu indyjskim w zaciszu własnego domu.
| Nazwa producenta | PUBLICAT S.A. |
| Miasto | Poznań |
| Ulica, numer domu i lokalu | Chlebowa 24 |
| Kod pocztowy | 61-003 |
| Kontakt mailowy | office@publicat.pl |
| Kraj pochodzenia | Polska |