Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
Gulati Roopa
978-83-271-2646-7
Nowy
5 Przedmiot egz.
33,93 zł
49,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | Gulati Roopa |
Rok wydania | 2022 |
Ilość stron | 176 |
Szerokość (mm) | 165 |
Wysokość (mm) | 240 |
Grzbiet (mm) | 15 |
Wymiary | 165 x 240 x 15 mm |
Oprawa | miękka ze skrzydełkami |
Wydawca | Publicat |
Indie to kraj z bogatymi tradycjami wegetariańskimi, który może pochwalić się bardzo urozmaiconą kuchnią, z subtelnymi różnicami regionalnymi. W tej książce znalazły się przepisy między innymi na przepyszne pakory ze szpinaku, chrupki kalafior w sosie szafranowo-migdałowym, kofty z paneeru i ziemniaków oraz tradycyjny chana dal. Recepturom towarzyszą znakomite fotografie Davida Loftusa.
Prezentując czytelnikowi 70 wspaniałych potraw, Roopa Gulati jednocześnie zdradza tajniki tradycyjnych technik gotowania oraz składników w kuchni indyjskiej. Charakterystyczne mieszanki przypraw umożliwią każdemu stworzenie prawdziwej wegetariańskiej uczty w stylu indyjskim w zaciszu własnego domu.
Nazwa producenta | PUBLICAT S.A. |
Miasto | Poznań |
Ulica, numer domu i lokalu | Chlebowa 24 |
Kod pocztowy | 61-003 |
Kontakt mailowy | office@publicat.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |