Brak produktów
Wydawcy
BARABACH SZYMON, FRYZA KASIA
978-83-8150-087-6
Nowy
12 egz.
Absurdalne wierszyki i wesołe ilustracje zabiorą was w zwariowaną podróż dookoła świata tropem potraw i kulinarnych zwyczajów. Podczas lektury wasze brzuchy będą na przemian trząść się ze śmiechu i tęsknie burczeć. A wy dowiecie się, skąd pochodzą i czym są sushi, wok, tażin, langosz, burrito czy szakalaka.
23,73 zł
34,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Autor | BARABACH SZYMON, FRYZA KASIA |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 52 |
Szerokość (mm) | 205 |
Wysokość (mm) | 257 |
Grzbiet (mm) | 11 |
Wymiary | 205 x 257 x 11 mm |
Oprawa | twarda |
Wydawca | DWIE SIOSTRY |
Smakowity zbiór zabawnych wierszyków o kulinarnych przygodach mieszkańców różnych krajów świata.
Co Kebabcia robi w kapciach?
Czemu wok przyciąga wzrok?
Gdzie gotuje się w tażinie?
Z czego kuchnia włoska słynie?
Gdzie króluje szakalaka?
Przeczytajcie w „Rymosmakach”!
Absurdalne wierszyki i wesołe ilustracje zabiorą was w zwariowaną podróż dookoła świata tropem potraw i kulinarnych zwyczajów. Podczas lektury wasze brzuchy będą na przemian trząść się ze śmiechu i tęsknie burczeć. A wy dowiecie się, skąd pochodzą i czym są sushi, wok, tażin, langosz, burrito czy szakalaka.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.