Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
Brenneis Siefried
978-83-271-2676-4
Nowy
4 Przedmiot egz.
33,93 zł
49,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | Brenneis Siefried |
Rok wydania | 2023 |
Ilość stron | 160 |
Szerokość (mm) | 170 |
Wysokość (mm) | 225 |
Grzbiet (mm) | 12 |
Wymiary | 170 x 225 x 12 mm |
Oprawa | miękka |
Wydawca | Publicat |
Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika?
Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa.
Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.
Nazwa producenta | PUBLICAT S.A. |
Miasto | Poznań |
Ulica, numer domu i lokalu | Chlebowa 24 |
Kod pocztowy | 61-003 |
Kontakt mailowy | office@publicat.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |