Brak produktów
Zobacz większe
Brenneis Siefried
978-83-271-2676-4
Nowy
12 egz.
33,93 zł
49,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
| Autor | Brenneis Siefried |
| Rok wydania | 2023 |
| Ilość stron | 160 |
| Szerokość (mm) | 170 |
| Wysokość (mm) | 225 |
| Grzbiet (mm) | 12 |
| Wymiary | 170 x 225 x 12 mm |
| Oprawa | miękka |
| Wydawca | Publicat |
Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika?
Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa.
Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.
| Nazwa producenta | PUBLICAT S.A. |
| Miasto | Poznań |
| Ulica, numer domu i lokalu | Chlebowa 24 |
| Kod pocztowy | 61-003 |
| Kontakt mailowy | office@publicat.pl |
| Kraj pochodzenia | Polska |