Brak produktów
MILLER ALI
978-83-8168-968-7
Nowy
7 egz.
Co jeść, aby uwolnić się od niepokoju, lęku i stresu, pokonać stany zapalne, dysbiozę, wspomóc nadnercza, odżywić ciało i umysł
40,46 zł
59,50 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Autor | MILLER ALI |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 384 |
Szerokość (mm) | 145 |
Wysokość (mm) | 205 |
Grzbiet (mm) | 20 |
Wymiary | 145 x 205 x 20 mm |
Oprawa | miękka |
Wydawca | VITAL |
Eliminacja stanów zapalnych i złagodzenie objawów chorób, w tym chorób jelit, posiłki, które odżywią mózg, neuroprzekaźniki przeprogramowane dzięki zdrowemu odżywianiu, równowaga hormonalna, a co za tym idzie – mniej stresu i niepokoju. Korzyści wynikające z wprowadzenia diety dla zdrowia mózgu jest o wiele więcej! Poznasz je wszystkie dzięki tej publikacji. Autorka opisuje w niej nie tylko założenia diety dla mózgu – których podstawą są diety ketogeniczna i niskoglikemiczna – ale również prozapalne pokarmy, które mogą zaburzyć mikrobiom jelitowy. Z prostymi quizami sprawdzisz swój stan zdrowia, poznasz listę badań laboratoryjnych i suplementów, które pomogą odżywić ciało i umysł. Odżywiony mózg kluczem do dobrego samopoczucia.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.