Brak produktów
Wydawcy
JUREK JOANNA MICHALINA
978-83-8272-457-8
Nowy
4 egz.
Jak wykorzystać właściwości odżywcze ryb, by poprawić stan zdrowia - najnowsze badania naukowe
30,19 zł
44,40 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Autor | JUREK JOANNA MICHALINA |
Rok wydania | 2023 |
Ilość stron | 200 |
Szerokość (mm) | 145 |
Wysokość (mm) | 205 |
Grzbiet (mm) | 7 |
Wymiary | 145 x 205 x 7 mm |
Oprawa | miękka |
Wydawca | VITAL |
Dodanie jednej porcji ryb tygodniowo do jadłospisu zmniejsza ryzyko śmiertelności bez względu na jej przyczynę o 3%. Jednak, by w pełni skorzystać z wartości odżywczych ryb, potrzebna jest wiedza. A tej dostarcza niniejsza książka. Dowiesz się z niej, które gatunki ryb są najwartościowszym źródłem kwasów omega-3, a które zawierają najwięcej witaminy D. Jednocześnie poznasz optymalne sposoby ich przyrządzania. Włączając przepisy na ryby do swojego codziennego menu, ustabilizujesz poziom cholesterolu i wyeliminujesz stany zapalne, zyskując w ten sposób skuteczną dietę przeciwzapalną, która sprawdzi się choćby w prewencji chorób układu krążenia. Jakie ryby jeść, by zmniejszyć ryzyko chorób cywilizacyjnych.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.