Brak produktów
Wydawcy
SEKANONOVA STAPANKA, CENKL JAKUB
978-83-8118-068-9
Nowy
14 egz.
Pachnąca morzem i pomarańczami hiszpańska paella albo wietnamska zupa pho pełna makaronu ryżowego, imbiru i papryczek chilli. Somalijskie cambuulo z ryżem i fasolą w sosie pomidorowym z dodatkiem kilku kropel oleju sezamowego, a może australijski ferburger z sarniną i śliwkowym chutney.
31,43 zł
44,90 zł
-30%
Autor | SEKANONOVA STAPANKA, CENKL JAKUB |
Oprawa | twarda |
Rok wydania | 2019 |
Grzbiet (mm) | 260 x 235 mm, oprawa twarda |
Ilość stron | 40 + 16 |
Wydawca | ADAMADA |
Pachnąca morzem i pomarańczami hiszpańska paella albo wietnamska zupa pho pełna makaronu ryżowego, imbiru i papryczek chilli. Somalijskie cambuulo z ryżem i fasolą w sosie pomidorowym z dodatkiem kilku kropel oleju sezamowego, a może australijski ferburger z sarniną i śliwkowym chutney. Meksykańskie empanadas wypełnione chorizo i chilli lub kanadyjskie poutine, czyli dwukrotnie smażone frytki w sosie pieczeniowym ze skrzypiącym serem i szarpaną wołowiną.
Cieknie Wam już ślinka? Nie traćcie czasu - ruszajcie za szefem Wincentym odkrywać smaki świata (i uczyć się gotować).
Smacznego
Na razie nie dodano żadnej recenzji.