ADAMADA Dookoła smaków. Podróże kulinarne szefa Wincentego SEKANONOVA STAPANKA, CENKL JAKUB - motyleksiazkowe.pl
Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

Dookoła smaków. Podróże kulinarne szefa Wincentego Zobacz większe

Dookoła smaków. Podróże kulinarne szefa Wincentego

SEKANONOVA STAPANKA, CENKL JAKUB

978-83-8118-068-9

Nowy

ADAMADA

18 egz.

Pachnąca morzem i pomarańczami hiszpańska paella albo wietnamska zupa pho pełna makaronu ryżowego, imbiru i papryczek chilli. Somalijskie cambuulo z ryżem i fasolą w sosie pomidorowym z dodatkiem kilku kropel oleju sezamowego, a może australijski ferburger z sarniną i śliwkowym chutney.

Więcej szczegółów

30,53 zł

44,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką

-32%

Autor SEKANONOVA STAPANKA, CENKL JAKUB
Rok wydania 2019
Ilość stron 40 + 16
Wymiary 260 x 235 mm, oprawa twarda
Oprawa twarda
Wydawca ADAMADA

Pachnąca morzem i pomarańczami hiszpańska paella albo wietnamska zupa pho pełna makaronu ryżowego, imbiru i papryczek chilli. Somalijskie cambuulo z ryżem i fasolą w sosie pomidorowym z dodatkiem kilku kropel oleju sezamowego, a może australijski ferburger z sarniną i śliwkowym chutney. Meksykańskie empanadas wypełnione chorizo i chilli lub kanadyjskie poutine, czyli dwukrotnie smażone frytki w sosie pieczeniowym ze skrzypiącym serem i szarpaną wołowiną.

Cieknie Wam już ślinka? Nie traćcie czasu - ruszajcie za szefem Wincentym odkrywać smaki świata (i uczyć się gotować).

Smacznego

Produkty z tej samej kategorii