Brak produktów
Zobacz większe
Fiedoruk Andrzej
978-83-8274-508-5
Nowy
27 egz.
23,77 zł
34,95 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
| Autor | Fiedoruk Andrzej |
| Rok wydania | 2025 |
| Ilość stron | 114 |
| Szerokość (mm) | 168 |
| Wysokość (mm) | 245 |
| Grzbiet (mm) | 12 |
| Wymiary | 168 x 245 x 12 mm |
| Oprawa | twarda |
| Wydawca | Dragon |
Nie sposób stwierdzić, kto i kiedy upiekł pierwszy chleb. Wiadomo, że rzemiosło piekarskie doskonale opanowali starożytni Egipcjanie. Od tej pory chleb jest składnikiem naszych posiłków każdego dnia.
Wzrost popularności domowego wypieku chleba jest związany z pojawieniem się specjalnych, łatwo dostępnych urządzeń. Mimo to wielu amatorów świadomie nie korzysta z tego rodzaju ułatwień. Trudno bowiem o większą satysfakcję, kiedy na stole pojawia się cudownie pachnący, własnoręcznie zagnieciony i upieczony bochenek.
Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomić się z zasadami i recepturami wypieku różnych rodzajów pieczywa. A dla cierpliwych i pilnych czytelników najlepszą nagrodą będzie cudowny zapach świeżego chleba.
| Nazwa producenta | Dragon |