Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
praca zbiorowa
978-83-67923-18-7
Nowy
45 Przedmiot egz.
Nowość! – Okładka książki pachnie świątecznym ciastem, co dodatkowo wprowadza w klimat dawnych tradycji kulinarnych.
67,83 zł
99,75 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | praca zbiorowa |
Rok wydania | 2025 |
Ilość stron | 208 |
Szerokość (mm) | 125 |
Wysokość (mm) | 195 |
Grzbiet (mm) | 23 |
Wymiary | 125 x 195 23 mm |
Oprawa | twarda |
Data premiery | 2025-04-10 |
Wydawca | PRESS-FORUM |
Wyjątkowa, stylizowana na starodruk publikacja, kulinarna podróż w przeszłość oparta jest na książce autorstwa Elfriede Rathmann Asu schmeckt’s derhääme (Smacznie, jak niegdyś). To nie tylko zbiór oryginalnych receptur, ale również unikalny zapis lokalnej historii i tradycji. W publikacji znajdziecie:
✔ Tradycyjne przepisy – autentyczne smaki regionu, które można odtworzyć we własnej kuchni.
✔ Unikalne wiersze i teksty w niemal zapomnianej gwarze kłodzkiej – oryginalne i tłumaczone na język polski.
✔ Scenki rodzajowe z pierwszej połowy XX wieku – ilustracje autorstwa malarza i grafika Josepha A. Pausewanga.
Nowość! – Okładka książki pachnie świątecznym ciastem, co dodatkowo wprowadza w klimat dawnych tradycji kulinarnych.
Na okładce złocenia i metalowe narożniki
Nazwa producenta | PRESSFORUM ROBERT SERAFIN |
Miasto | Polanica-Zdrój |
Ulica, numer domu i lokalu | Parkowa 7 |
Kod pocztowy | 57-320 |
Kraj pochodzenia | Polska |