Brak produktów
Wydawcy
KOZIOŁ ANDRZEJ
978-83-7720-764-2
Nowy
59 egz.
33,32 zł
49,00 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Autor | KOZIOŁ ANDRZEJ |
Rok wydania | 2024 |
Ilość stron | 250 |
Szerokość (mm) | 130 |
Wysokość (mm) | 190 |
Grzbiet (mm) | 19 |
Wymiary | 130 x 190 x 19 mm |
Oprawa | miękka |
Wydawca | PETRUS |
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem – po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach – zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze – mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.