PETRUS
Brak produktów
Zobacz większe
KOZIOŁ ANDRZEJ
978-83-7720-764-2
Nowy
55 egz.
33,32 zł
49,00 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
| Autor | KOZIOŁ ANDRZEJ |
| Rok wydania | 2024 |
| Ilość stron | 250 |
| Szerokość (mm) | 130 |
| Wysokość (mm) | 190 |
| Grzbiet (mm) | 19 |
| Wymiary | 130 x 190 x 19 mm |
| Oprawa | miękka |
| Wydawca | PETRUS |
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem – po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach – zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze – mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.