Brak produktów
Wydawcy
PRACA ZBIOROWA
978-83-8038-085-1
Nowy
40 egz.
Seria Zdrowa kuchnia
8,83 zł
12,99 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Autor | PRACA ZBIOROWA |
Rok wydania | 2017 |
Ilość stron | 64 |
Szerokość (mm) | 233 |
Wysokość (mm) | 165 |
Grzbiet (mm) | 3 |
Wymiary | 233 x 165 x 3 mm |
Oprawa | miękka |
Wydawca | ARYSTOTELES |
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
• informacje o historii wędzenia;
• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.