Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby motyleksiążkowe.pl Zobacz większe

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

PRACA ZBIOROWA

978-83-8038-085-1

Nowy

ARYSTOTELES

40 egz.

Seria Zdrowa kuchnia

Więcej szczegółów

8,83 zł

12,99 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką

-32%

Autor PRACA ZBIOROWA
Rok wydania 2017
Ilość stron 64
Szerokość (mm) 233
Wysokość (mm) 165
Grzbiet (mm) 3
Wymiary 233 x 165 x 3 mm
Oprawa miękka
Wydawca ARYSTOTELES

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
• informacje o historii wędzenia;
• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Seria Zdrowa kuchnia

Napisz opinię

Produkty z tej samej kategorii