Brak produktów
Zobacz większe
PRACA ZBIOROWA
978-83-8038-085-1
Nowy
60 egz.
Seria Zdrowa kuchnia
8,83 zł
12,99 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
| Autor | PRACA ZBIOROWA |
| Rok wydania | 2017 |
| Ilość stron | 64 |
| Szerokość (mm) | 233 |
| Wysokość (mm) | 165 |
| Grzbiet (mm) | 3 |
| Wymiary | 233 x 165 x 3 mm |
| Oprawa | miękka |
| Wydawca | ARYSTOTELES |
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
• informacje o historii wędzenia;
• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
| Nazwa producenta | Przedsiębiorstwo Handlowo-Wydawnicze "Arystoteles" Matusiak Marek Sp.J. |
| Miasto | Warszawa |
| Ulica, numer domu i lokalu | ul. Pańska 96/83 |
| Kod pocztowy | 00-837 |
| Kontakt mailowy | redakcja@arystoteles.com.pl |
| Kraj pochodzenia | Polska |
| Kraj produkcji | Polska |