Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
Fabisińska Liliana
978-83-271-0439-7
Nowy
9 Przedmiot egz.
30,53 zł
44,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | Fabisińska Liliana |
Rok wydania | 2024 |
Ilość stron | 64 |
Szerokość (mm) | 243 |
Wysokość (mm) | 277 |
Grzbiet (mm) | 13 |
Wymiary | 243 x 277 x 13 mm |
Oprawa | twarda |
Wydawca | Papilon |
Apetyczna książka pełna smaków, potraw, ciekawostek, zwyczajów i przepisów z 28 krajów na różnych kontynentach!
Skąd pochodzi syrop klonowy? Co ląduje na patelni w Indiach? Z czego robi się falafele? Gdzie uprawia się komosę ryżową? Jak przygotować onigiri?
Wszystko o tym, co jedzą, jak jedzą, w jaki sposób przyrządzają dania ludzie na świecie. Dla małych i dużych, którzy kochają podróżować, odkrywać wyjątkowe miejsca, poznawać pyszne przysmaki.
Mapa świata pomaga umiejscowić opisywane lokalizacje. Dodatkowe zadania ułatwiają zapamiętanie faktów i ćwiczą spostrzegawczość. Przepisy pozwalają odtworzyć smak popularnych potraw z menu różnych krajów. Wspólne czytanie zabawnych tekstów i oglądanie smakowitych, pełnych detali ilustracji może być pretekstem do rozmowy z dzieckiem o różnorodności.
Książka w radosny sposób uczy akceptacji i otwartości na świat. Bo inaczej znaczy wyjątkowo!
Nazwa producenta | PUBLICAT S.A. |
Miasto | Poznań |
Ulica, numer domu i lokalu | Chlebowa 24 |
Kod pocztowy | 61-003 |
Kontakt mailowy | office@publicat.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |