Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
JASSEM A., SZOJER A.
978-83-62945-94-8
Nowy
4 Przedmiot egz.
Książka zabiera czytelnika w podróż po japońskich porach roku - ich charakterystycznych potrawach, zwyczajach, świętach.
33,93 zł
49,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | JASSEM A., SZOJER A. |
Rok wydania | 2020 |
Ilość stron | 174 |
Szerokość (mm) | 205 |
Wysokość (mm) | 240 |
Grzbiet (mm) | 8 |
Wymiary | 205 x 240 x 8 mm |
Oprawa | miękka |
Faktura | TAK |
Wydawca | KIRIN |
Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.
Nazwa producenta | Wydawnictwo Kirin |
Miasto | BYDGOSZCZ |
Ulica, numer domu i lokalu | Żemojtela 12 |
Kod pocztowy | 85-796 |
Kraj pochodzenia | Polska |