Brak produktów
Wydawcy
JASSEM A., SZOJER A.
978-83-62945-94-8
Nowy
20 egz.
Książka zabiera czytelnika w podróż po japońskich porach roku - ich charakterystycznych potrawach, zwyczajach, świętach.
33,93 zł
49,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Autor | JASSEM A., SZOJER A. |
Rok wydania | 2020 |
Ilość stron | 174 |
Wymiary | 205 x 240 mm, oprawa miękka |
Oprawa | miękka |
Wydawca | KIRIN |
Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.