Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
ŻELAZKO AGNIESZKA, CISOWSKI ADAM
978-83-933618-1-6
Nowy
42 Przedmiot egz.
56 przepisów na proste, ale pomysłowe dania przygotowane z polskich produktów i regionalnych składników: warzyw, owoców, miodu, jaj, mięs oraz ryb łowionych w mazurskich jeziorach
37,40 zł
55,00 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | ŻELAZKO AGNIESZKA, CISOWSKI ADAM |
Ilość stron | 180 |
Wymiary | 297 x 210 mm, oprawa twarda |
Oprawa | twarda |
Wydawca | GRUPA BRM |
Zobaczysz 16 uczt pod gołym niebem, które zorganizowałam na trawie, w lesie, nad jeziorem – na ulubionych plażach i pomostach
Dowiesz się jak zrobić własną kiełbasę z dzika, babkę drożdżową ze skórką pomarańczową, majonez, czy domowy keczup z cynamonowo-kakaową nutą. Podpowiem też, jak samodzielnie ukisić buraki i jak przygotować przepyszną domową kaszankę
Przeczytasz tutaj o mazurskich jeziorach, lasach, wioskach – w szczególności Pieckach, Piersławku, Strzałowie, Lipowie, czy Kosewie Górnym.