EJS MARTIN Grzyby i warzywa w polskiej kuchni Sirek Jozef - motyleksiazkowe.pl
Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

9788096879908 Zobacz większe

Grzyby i warzywa w polskiej kuchni

Sirek Jozef

978-80968799-0-8

Nowy

EJS MARTIN

1 Przedmiot

Drodzy miłośnicy dobrego Jedzenia, dostajecie w Wasze ręce nową książkę kucharską, której treść zapewnia Jej wszechstronne wykorzystanie. Naszym celem Jest przedstawienie interesującej kompozycji przepisów na potrawy, które zawierają grzyby i warzywa albo które tworzą główne danie posiłku.

Więcej szczegółów

8,16 zł

12,00 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką

-32%

Ostatnie egzemplarze!

Autor Sirek Jozef
Ilość stron 207 str.
Wymiary 135 x 200
Wydawca EJS MARTIN

Drodzy miłośnicy dobrego Jedzenia, dostajecie w Wasze ręce nową książkę kucharską, której treść zapewnia Jej wszechstronne wykorzystanie. Naszym celem Jest przedstawienie interesującej kompozycji przepisów na potrawy, które zawierają grzyby i warzywa albo które tworzą główne danie posiłku. Pragniemy, aby każdy posługując się tą książką, potrafił sobie wybrać, nie tylko według smaku, ale też pod względem tego, co jest najbardziej odpowiednie dla utrzymania zdrowia. Rozmiary i treść tej książki są odpowiednie, by podczas urlopu zabrać ją na wycieczki do lasów i gór, gdzie można wykorzystać nasz przejrzysty mini atlas grzybów jadalnych. Życzymy Państwu wielu sukcesów kulinarnych przy posługiwaniu się naszą Książką GRZYBY i WARZYWA w KUCHNI POLSKIEJ.

Produkty z tej samej kategorii