Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
Sirek Jozef
978-80968799-0-8
Nowy
1 Przedmiot egz.
Drodzy miłośnicy dobrego Jedzenia, dostajecie w Wasze ręce nową książkę kucharską, której treść zapewnia Jej wszechstronne wykorzystanie. Naszym celem Jest przedstawienie interesującej kompozycji przepisów na potrawy, które zawierają grzyby i warzywa albo które tworzą główne danie posiłku.
8,16 zł
12,00 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | Sirek Jozef |
Ilość stron | 207 str. |
Wymiary | 135 x 200 |
Wydawca | EJS MARTIN |
Drodzy miłośnicy dobrego Jedzenia, dostajecie w Wasze ręce nową książkę kucharską, której treść zapewnia Jej wszechstronne wykorzystanie. Naszym celem Jest przedstawienie interesującej kompozycji przepisów na potrawy, które zawierają grzyby i warzywa albo które tworzą główne danie posiłku. Pragniemy, aby każdy posługując się tą książką, potrafił sobie wybrać, nie tylko według smaku, ale też pod względem tego, co jest najbardziej odpowiednie dla utrzymania zdrowia. Rozmiary i treść tej książki są odpowiednie, by podczas urlopu zabrać ją na wycieczki do lasów i gór, gdzie można wykorzystać nasz przejrzysty mini atlas grzybów jadalnych. Życzymy Państwu wielu sukcesów kulinarnych przy posługiwaniu się naszą Książką GRZYBY i WARZYWA w KUCHNI POLSKIEJ.