Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
ANGER JOANNA, PISZCZEK ANNA
978-83-65796-25-7
Nowy
0 Przedmiot egz.
Ponad 100 nowych przepisów dla niemowląt i całej rodziny
33,93 zł
49,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan: Ten produkt nie występuje w magazynie
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Niedostępny
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | ANGER JOANNA, PISZCZEK ANNA |
Rok wydania | 2017 |
Ilość stron | 192 |
Szerokość (mm) | 170 |
Wysokość (mm) | 216 |
Grzbiet (mm) | 20 |
Wymiary | 170 x 216 x 20 mm |
Oprawa | twarda |
Wydawca | MAMANIA |
Joanna Anger i Anna Piszczek powracają z kolejną książką kucharską przeznaczoną dla rodziców, którzy razem z dziećmi wyruszają w kulinarną podróż po świecie nowych smaków.
Metoda BLW już na dobre zagościła w polskich domach. Tysiące maluchów nauczyło się dzięki niej jeść zdrowo i różnorodnie, a rodzice przekonali się, że najlepszy sposób na wychowanie małego smakosza to zasiąść razem z nim do stołu i cieszyć się wspólnym posiłkiem. Ale co powinno znaleźć na talerzach, żeby dzieci z radością zjadły posiłek, a do ich brzuszków trafiły wartościowe składniki odżywcze?
Autorki najpopularniejszego w Polsce bloga o metodzie BLW proponują ponad sto nowych przepisów, wśród których znajdują się między innymi:
– smaczne śniadania, od których cała rodzina może zacząć nowy dzień,
– pożywne przekąski, które można zabrać ze sobą na spacer, na piknik lub na plac zabaw,
– nowe wersje tradycyjnych zup, które zapewnią mnóstwo energii ruchliwym maluchom.
W książce znajdują się również przykładowe jadłospisy (na upały i na zimowe dni, na weekendy i czas choroby, wegetariańskie i na początek rozszerzania diety), dzięki którym łatwiej zaplanować posiłki na cały dzień.
„Nowe AlaAntkowe BLW” to świetny sposób na kuchenne sukcesy, na których skorzysta cała rodzina – i duzi, i mali. Smacznego!
Joanna Anger – na co dzień nauczycielka wychowania przedszkolnego, mama Ali i Zuzi – i Anna Piszczek – polonistka i historyczka, mama Antka – są twórczyniami bloga AlaAntkowe BLW. Ich pierwsza książka natychmiast została bestsellerem, stając się obowiązkową pozycją w kuchennych biblioteczkach wielu tysięcy polskich rodzin.
Nazwa producenta | Grupa Wydawnicza Relacja sp. z o.o. |
Miasto | Warszawa |
Ulica, numer domu i lokalu | Marszałkowska 4/5 |
Kod pocztowy | 00-590 |
Kontakt mailowy | sklep@relacja.net |
Kraj pochodzenia | Polska |