Brak produktów
Wydawcy
GAHM BERNHARD
978-83-7993-506-2
Nowy
1 Przedmiot
Tylko domowe wyroby!
16,93 zł
24,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Ostatnie egzemplarze!
Autor | GAHM BERNHARD |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 136 |
Szerokość (mm) | 165 |
Wysokość (mm) | 235 |
Grzbiet (mm) | 10 |
Wymiary | 165 x 235 x 10 mm |
Oprawa | miękka |
Wydawca | REA-SJ |
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak.
W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonka, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, ze przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste!
SMACZNEGO!
W książce znajdziesz:
• Informacje na temat potrzebnych urządzeń i dodatków
• Dokładne wskazówki i porady profesjonalisty
• Wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach
Na razie nie dodano żadnej recenzji.