Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin Zobacz większe

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

GAHM BERNHARD

978-83-7993-506-2

Nowy

REA-SJ

1 Przedmiot

Tylko domowe wyroby!

Więcej szczegółów

16,93 zł

24,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką

-32%

Ostatnie egzemplarze!

Autor GAHM BERNHARD
Rok wydania 2021
Ilość stron 136
Szerokość (mm) 165
Wysokość (mm) 235
Grzbiet (mm) 10
Wymiary 165 x 235 x 10 mm
Oprawa miękka
Wydawca REA-SJ

Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak.
W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonka, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, ze przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste!
SMACZNEGO!

W książce znajdziesz:
    • Informacje na temat potrzebnych urządzeń i dodatków
    • Dokładne wskazówki i porady profesjonalisty
    • Wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

Tylko domowe wyroby!

Napisz opinię

Produkty z tej samej kategorii