REA-SJ
Brak produktów
Zobacz większe
GAHM BERNHARD
978-83-7993-506-2
Nowy
Tylko domowe wyroby!
16,93 zł
24,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan: Ten produkt nie występuje w magazynie
Niedostępny
| Autor | GAHM BERNHARD |
| Rok wydania | 2021 |
| Ilość stron | 136 |
| Szerokość (mm) | 165 |
| Wysokość (mm) | 235 |
| Grzbiet (mm) | 10 |
| Wymiary | 165 x 235 x 10 mm |
| Oprawa | miękka |
| Wydawca | REA-SJ |
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak.
W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonka, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, ze przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste!
SMACZNEGO!
W książce znajdziesz:
• Informacje na temat potrzebnych urządzeń i dodatków
• Dokładne wskazówki i porady profesjonalisty
• Wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach