Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
BOŻEK AGNIESZKA
978-83-65925-19-0
Nowy
16 Przedmiot egz.
Książka w omawia prozdrowotne właściwości probiotyków i żywności probiotycznej.
27,13 zł
39,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | BOŻEK AGNIESZKA |
Rok wydania | 2023 |
Ilość stron | 88 |
Szerokość (mm) | 145 |
Wysokość (mm) | 205 |
Grzbiet (mm) | 10 |
Oprawa | miękka |
Wydawca | EGROS |
Prozdrowotne bakterie nie są „nowością farmaceutyczną”, stosowane były już w czasach starożytnych. Liczne badania naukowe wskazują, że zalecenia stosowania żywych szczepów bakterii w wielu jednostkach chorobowych jest słuszne. Książka w omawia prozdrowotne właściwości probiotyków i żywności probiotycznej.