Brak produktów
Wydawcy
KĘDZIA BOGDAN, HOŁDERNA-KĘDZIA ELŻBIETA
978-83-62993-12-3
Nowy
18 egz.
Lecznicze działanie miodu i innych produktów pszczelich znane jest od stuleci. Jak się okazało, słuszności wyrażenia "miód na serce" dowiodły także prace naukowców. Badania autorów książki wskazują na wysoką skuteczność miodu w leczeniu chorób kardiologicznych.
17,00 zł
25,00 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Autor | KĘDZIA BOGDAN, HOŁDERNA-KĘDZIA ELŻBIETA |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 92 |
Szerokość (mm) | 147 |
Wysokość (mm) | 205 |
Grzbiet (mm) | 6 |
Wymiary | 147 x 205 x 6 mm |
Oprawa | miękka |
Wydawca | WYDAWNICTWO BORGIS |
„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia” to kolejna – po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych” – książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich. W książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu, mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem, takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna serca czy nadciśnienie tętnicze.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.