Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
CARR ALLEN
978-83-64311-28-4
Nowy
40 Przedmiot egz.
Uwolnij się od uzależnienia od cukru i węglowodanów
27,13 zł
39,90 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | CARR ALLEN |
Rok wydania | 2022 |
Ilość stron | 272 |
Szerokość (mm) | 145 |
Wysokość (mm) | 206 |
Grzbiet (mm) | 17 |
Wymiary | 145 x 206 x 17 mm |
Oprawa | miękka |
Wydawca | BETTERS |
"Znam wielu ludzi, którzy po lekturze książek Allena Carra całkowicie odmienili swoje życie".
Sir Richard Branson
- Wyjątkowa metoda, niewymagająca silnej woli
- Usuwa uzależnienie od cukru rafinowanego i przetworzonych węglowodanów
- Działa łatwo, natychmiastowo, bezboleśnie i na stałe
- Pozwoli ci odzyskać kontrolę nad własnym życiem
Metoda Easyway Allena Carra to najskuteczniejsza metoda rzucania palenia na świecie. Pomogła zerwać z nałogiem milionom palaczy. Działa poprzez obnażanie mechanizmów "prania mózgu", które sprawia, że pragniemy rzeczy, które nam szkodzą.
"Dobry cukier, zły cukier" podejmuje temat największej żywieniowej bolączki naszych czasów: uzależnienia od cukru rafinowanego i przetworzonych węglowodanów, będącego przyczyną ogólnoświatowej epidemii otyłości oraz cukrzycy typu 2. Uzależnienie od cukru i węglowodanów działa praktycznie od urodzenia, na szczęście, kiedy już uda Ci się od niego uwolnić z pomocą Easyway, będziesz mógł cieszyć się lepszym zdrowiem, większą energią, lepszą sylwetką i szczęśliwszym, zdrowszym stylem życia.
Przeczytaj "Dobry cukier, zły cukier" i ciesz się upragnioną wagą do końca życia.
Nazwa producenta | Betters A. Kabat sp.j. |
Miasto | Warszawa |
Ulica, numer domu i lokalu | Wilcza 12b lok. 13 |
Kod pocztowy | 00-532 |
Kontakt mailowy | maria.kabat@wydawnictwobetters.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |