Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
RAISSON HORACE-NAPOLEON
978-83-8325-062-5
Nowy
1 Przedmiot egz.
52,00 zł
65,00 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-20%
Stan:
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | RAISSON HORACE-NAPOLEON |
Rok wydania | 2023 |
Ilość stron | 230 |
Szerokość (mm) | 140 |
Wysokość (mm) | 170 |
Grzbiet (mm) | 20 |
Wymiary | 140 x 170 x 20 mm |
Oprawa | twarda |
Data premiery | 2023-12-11 |
Wydawca | SŁOWO/OBRAZ |
Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce? Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę? Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast? Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę. Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.
Nazwa producenta | Wydawnictwo Słowo/Obraz Terytoria |
Miasto | Gdańsk |
Ulica, numer domu i lokalu | Pniewskiego 4 lok. 1 |
Kod pocztowy | 80-246 |
Kontakt mailowy | slowo@terytoria.com.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj produkcji | Polska |