Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. | Zamknij |
Wydawcy
GŁADKOW SIEGRIEJ
978-83-957821-7-6
Nowy
0 Przedmiot egz.
Książka ta może okazać się wartościowa dla wielu czytelników. Przede wszystkim dla tych, którzy dopiero zamierzają stać się witarianami i chcieliby bezproblemowo, nie narażając się na zbędne ryzyko, przekonać się o zaletach jedzenia „żywego”, minimalnie i łagodnie przetworzonego pokarmu.
78,54 zł
115,50 zł najniższa cena z 30 dni przed obniżką
-32%
Stan: Ten produkt nie występuje w magazynie
Ten produkt nie jest sprzedawany pojedynczo. Musisz wybrać co najmniej 1 sztuk tego produktu.
Niedostępny
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Autor | GŁADKOW SIEGRIEJ |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 464 |
Szerokość (mm) | 160 |
Wysokość (mm) | 235 |
Grzbiet (mm) | 32 |
Wymiary | 160 x 235 x 32 mm |
Oprawa | twarda |
Wydawca | AST |
Książka ta może okazać się wartościowa dla wielu czytelników. Przede wszystkim dla tych, którzy dopiero zamierzają stać się witarianami i chcieliby bezproblemowo, nie narażając się na zbędne ryzyko, przekonać się o zaletach jedzenia „żywego”, minimalnie i łagodnie przetworzonego pokarmu. Niezbyt przy tym cierpiąc na skutek nadmiernych ograniczeń w trakcie przestawiania się z diety, do której przywykli. Jednak szczególne zainteresowanie publikacja wywoła u osób, dla których surowe pokarmy już są podstawą diety, ale zmagających się z problemami, takimi jak postępująca utrata masy ciała, wycieńczenie, osłabienie, a także zbytnia alkalizacja organizmu. W tej publikacji zamieszczono wskazówki, jak skutecznie je rozwiązać.
Książka podpowiada, jak osiągnąć wysoki stopień przyswajania surowego pokarmu, wykorzystując jego dogłębne samotrawienie enzymatyczne. Okazuje się, że dzięki temu można z łatwością pozbyć się zasadowicy – nadmiernej alkalizacji organizmu, która dosięga ortodoksyjnych witarian zazwyczaj w 3–5 roku diety.