Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

Promocje

NEWSLETTER

Roślinny browar Zobacz większe

Roślinny browar

BAUDAR PASCAL

978-83-66234-79-6

Nowy

WYDAWNICTWO KOBIECE

3 egz.

Fermentacja w nowej odsłonie! Napoje bezalkoholowe i alkoholowe, o niebanalnych połączeniach smakowych, które zachwycą twoich gości. Domowe wino z jeżyn, piwo cytrynowe z bylicą, cydr z szałwi – to tylko niektóre z inspirujących przepisów, jakimi dzieli się Pascal Baudar. Uruchom swój domowy browar już dziś!

Więcej szczegółów

39,92 zł

49,90 zł

-20%

Ostatnie egzemplarze!

Autor BAUDAR PASCAL
Ilość stron 320
Format 165 x 235 mm, oprawa twarda
Rok wydania 2019
Wydawca WYDAWNICTWO KOBIECE

Nowy wymiar fermentacji – niepowtarzalne napoje pełne zdrowych bąbelków!Jak zrobić domowe wino z jeżyn? Czy można fermentować igły sosny? Jak przygotować ocet jabłkowy?

Szampan z kwiatów bzu, piwo imbirowe, kwas chlebowy i wino z owoców lasu – to tylko niewielki wycinek przepysznych napojów, które nauczysz się przyrządzać korzystając ze wskazówek Pascala Baudara.

Sandor Katz, autor Sztuki fermentacji, zachwycił się nowatorskim podejściem Pascala Baudara do fermentacji. Dzięki tej książce masz okazję poznać unowocześnione przez niego klasyczne receptury. Baudar nie tylko odkrywa tradycyjne metody warzenia piwa, wina, ale pokazuje również, jak łatwo można przygotować przepyszne napoje bezalkoholowe o wyjątkowych smakach i walorach zdrowotnych. Kwas chlebowy, buza, cydr, pitny miód ziołowy, szanta czy manzanita to zaskakujące smakiem napoje, których przygotowywanie będzie prawdziwą kulinarną przygodą.

Ten inspirujący zbiór przepisów zachęca do samodzielnego tworzenia niebanalnych połączeń smakowych w napojach alkoholowych i bezalkoholowych. Razem z Baudarem odkryjesz potencjał kulinarny w lokalnych produktach i tych, które możesz znaleźć w pobliskim lesie.

Uruchom swój domowy roślinny browar i przejdź na musującą stronę mocy!

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Roślinny browar

Roślinny browar

Fermentacja w nowej odsłonie! Napoje bezalkoholowe i alkoholowe, o niebanalnych połączeniach smakowych, które zachwycą twoich gości. Domowe wino z jeżyn, piwo cytrynowe z bylicą, cydr z szałwi – to tylko niektóre z inspirujących przepisów, jakimi dzieli się Pascal Baudar. Uruchom swój domowy browar już dziś!

Napisz opinię

Produkty z tej samej kategorii