Brak produktów
Wydawcy
CZELEJ ANNA
978-83-63965-07-5
Nowy
Dowiedz się, jak przygotować gęste zupy, kasze i warzywa strączkowe na różne sposoby, ciasta z orzechami i rodzynkami, pierniki i makowce oraz rozgrzewające napoje z cynamonem i goździkami, które dzięki dłuższemu gotowaniu i pieczeniu sprawią, że twoja zimowa dieta będzie zdrowa i zbilansowana...
23,73 zł
34,90 zł
-32%
Stan: Ten produkt nie występuje w magazynie
Niedostępny
Autor | CZELEJ ANNA |
Wydawca | ILLUMINATIO |
Dowiedz się, jak przygotować gęste zupy, kasze i warzywa strączkowe na różne sposoby, ciasta z orzechami i rodzynkami, pierniki i makowce oraz rozgrzewające napoje z cynamonem i goździkami, które dzięki dłuższemu gotowaniu i pieczeniu sprawią, że twoja zimowa dieta będzie zdrowa i zbilansowana.
Zapiekanka ziemniaczana z kaszą gryczaną, placki orzechowe, zupa migdałowa, tradycyjne łazanki z makiem oraz pierogi z kapustą i grzybami… dzięki nim odkryjesz bogactwo zimowych smaków kuchni Pięciu Przemian!
Poprzednie książki z serii zyskały uznanie wielu autorytetów m.in. Reni Jusis czy Ewy Wachowicz, blogerów kulinarnych czy portali ekologicznych, o zdrowym żywieniu itp.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.