Brak produktów
Wydawcy
KALEMBA-DRÓŻDŻ MAŁGORZATA
978-83-89986-83-2
Nowy
Lektura „obowiązkowa” dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych. Również dla mniej biegłych w sztuce gotowania.
37,13 zł
54,60 zł
-32%
Stan: Ten produkt nie występuje w magazynie
Niedostępny
Autor | KALEMBA-DRÓŻDŻ MAŁGORZATA |
Ilość stron | 244 |
Wymiary | 175 x240 mm twarda okładka |
Wydawca | EGROS |
Lektura „obowiązkowa” dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych. Również dla mniej biegłych w sztuce gotowania.
Jadalne kwiaty z feerią barw, bogactwem aromatów i subtelnością zapachów dostarczają niepowtarzalnych wrażeń estetycznych i smakowych. Służą nie tylko do dekoracja potraw, ale również jako przyprawa lub jeden z głównych składników dania.
Zdobycie jadalnych kwiatów nie jest trudne, ponieważ wiele z nich można w prosty sposób hodować nie tylko we własnym ogródku, lecz nawet na balkonie lub parapecie.
W książce Autorka zebrała klasyczne przepisy oraz zupełnie nowe, powstałe z potrzeby chwili, w barwnych kwiatowych aranżacjach. W większości są to bardzo proste dania, łatwe do przygotowania bez specjalistycznych sprzętów czy wyjątkowych umiejętności.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.