Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

Kwiatowa uczta. Jadalne kwiaty w 100 przepisach Zobacz większe

Kwiatowa uczta. Jadalne kwiaty w 100 przepisach

KALEMBA-DRÓŻDŻ MAŁGORZATA

978-83-89986-83-2

Nowy

EGROS

Lektura „obowiązkowa” dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych. Również dla mniej biegłych w sztuce gotowania.


Więcej szczegółów

37,13 zł

54,60 zł

-32%

Stan: Ten produkt nie występuje w magazynie

Autor KALEMBA-DRÓŻDŻ MAŁGORZATA
Ilość stron 244
Wymiary 175 x240 mm twarda okładka
Wydawca EGROS

Lektura „obowiązkowa” dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych. Również dla mniej biegłych w sztuce gotowania.

Jadalne kwiaty z feerią barw, bogactwem aromatów i subtelnością zapachów dostarczają niepowtarzalnych wrażeń estetycznych i smakowych. Służą nie tylko do dekoracja potraw, ale również jako przyprawa lub jeden z głównych składników dania.

Zdobycie jadalnych kwiatów nie jest trudne, ponieważ wiele z nich można w prosty sposób hodować nie tylko we własnym ogródku, lecz nawet na balkonie lub parapecie.

W książce Autorka zebrała klasyczne przepisy oraz zupełnie nowe, powstałe z potrzeby chwili, w barwnych kwiatowych aranżacjach. W większości są to bardzo proste dania, łatwe do przygotowania bez specjalistycznych sprzętów czy wyjątkowych umiejętności. 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Kwiatowa uczta. Jadalne kwiaty w 100 przepisach

Kwiatowa uczta. Jadalne kwiaty w 100 przepisach

Lektura „obowiązkowa” dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych. Również dla mniej biegłych w sztuce gotowania.


Napisz opinię

Produkty z tej samej kategorii