Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

NEWSLETTER

Japoński rok od kuchni Zobacz większe

Japoński rok od kuchni

JASSEM A., SZOJER A.

978-83-62945-94-8

Nowy

KIRIN

31 egz.

Książka zabiera czytelnika w podróż po japońskich porach roku - ich charakterystycznych potrawach, zwyczajach, świętach.

Więcej szczegółów

34,93 zł

49,90 zł

-30%

Autor JASSEM A., SZOJER A.
Ilość stron 174
Format 205 x 240 mm, oprawa miękka
Oprawa miękka
Rok wydania 2020
Wydawca KIRIN

Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Japoński rok od kuchni

Japoński rok od kuchni

Książka zabiera czytelnika w podróż po japońskich porach roku - ich charakterystycznych potrawach, zwyczajach, świętach.

Napisz opinię

Produkty z tej samej kategorii