Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

NEWSLETTER

WIELKA KSIĘGA KUCHNI POLSKIEJ Zobacz większe

WIELKA KSIĘGA KUCHNI POLSKIEJ

PRACA ZBIOROWA

978-83-61881-21-6

Nowy

WYDAWNICTWO AA

2 egz.

Wraz z savoir vivre przy stole w dwóch tomach przedstawiona.

Więcej szczegółów

133,00 zł

190,00 zł

-30%

Ostatnie egzemplarze!

Autor PRACA ZBIOROWA
Ilość stron 900 (t.1 i t.2)
Format 250 x 345 mm, oprawa sztywna kartonowa
Oprawa kartonowa
Rok wydania 2011
Wydawca WYDAWNICTWO AA

Bestsellerowa kolekcja ponad 3 000 (!) oryginalnych przepisów polskiej kuchni, tradycyjnej współczesnej! Wśród nich: przyprawy, zioła, mieszanki, marynaty, przystawki i przekąski (na zimno i na ciepło), zupy, dania główne mięsne (z wołowiny, z cielęciny, z jagnięciny, z wieprzowiny, z dziczyzny i z drobiu), ryby i owoce morza, dania główne jarskie, kluski, pierogi, makarony, nabiał, warzywa na ciepło, sałatki warzywne, dodatki i sosy, ciasta i desery, chleb i wypieki, przetwory (z warzyw i grzybów, konserwy, wędliny, pasztety), sery, nalewki, wina, piwa, miody. Całość uzupełniona uwagami na temat sztuki dekorowania stołu i zasad savoir vivre.

Wydanie znakomicie opracowane i zilustrowane. Kunszt edytorski, fachowość porad i artystyczne piękno ponad tysiąca barwnych ilustracji i rycin (!) czynią z tego albumu arcydzieło sztuki kulinarnej, ekskluzywny prezent na każdą okazję i prawdziwe wydarzenie na rynku wydawniczym.

Zebrała i opracowała Eleonora Trojan wraz z zespołem.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

WIELKA KSIĘGA KUCHNI POLSKIEJ

WIELKA KSIĘGA KUCHNI POLSKIEJ

Wraz z savoir vivre przy stole w dwóch tomach przedstawiona.

Napisz opinię

Produkty z tej samej kategorii