Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

Promocje

NEWSLETTER

Sztuka fermentacji Zobacz większe

Sztuka fermentacji

KATZ SANDOR ELLIX

978-83-66234-88-8

Nowy

VIVANTE

Kompletne źródło wiedzy o tajnikach wieloletniej tradycji fermentacji

Więcej szczegółów

39,92 zł

49,90 zł

-20%

Stan: Ten produkt nie występuje w magazynie

Autor KATZ SANDOR ELLIX
Ilość stron 656
Format 165 x 235 mm, oprawa miękka
Rok wydania 2019
Wydawca VIVANTE

Ponad 600 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat, wiedzy o tym, jak ukisić dosłownie każdą jadalną roślinę. Sprawdzone przepisy z całego świata na niezwykle zdrową kombuchę (czyli fermentowaną herbatę), pastę miso, natto (fermentowana soja bogata w witaminę K), jogurty, miody pitne, wino, piwo i przepyszne kiszone warzywa, owoce, orzechy, ryby i mięso. Jeśli nigdy nie próbowałeś kiszonych pomidorów lub kalarepy, teraz masz ku temu świetną okazję. Z Sandorem Katzem kiszenie staje się dziecinnie proste, a inspirujące przepisy i metody fermentacji rozbudzają apetyt na więcej.Z tej opasłej księgi dowiesz się także, jakie korzyści zdrowotne płyną z jedzenia fermentowanej żywności, a także, jak wykorzystać proces fermentacji i pleśń do uzyskania energii i tym samym, wspomagać środowisko naturalne.Dodatkowo, autor przystępnie wyjaśnia, jakich błędów podczas kiszenia unikać i przygotowuje adeptów sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki i trudności, które mogą napotkać, oraz radzi, jak można je naprawić w trakcie przygotowywania żywności.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Sztuka fermentacji

Sztuka fermentacji

Kompletne źródło wiedzy o tajnikach wieloletniej tradycji fermentacji

Napisz opinię

Produkty z tej samej kategorii