Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

Promocje

NEWSLETTER

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD Zobacz większe

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

GAHM BERNHARD

978-83-7993-006-7

Nowy

REA-SJ

13 egz.

W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Więcej szczegółów

18,32 zł

22,90 zł

-20%

Autor GAHM BERNHARD
Ilość stron 128
Format 165 x 235 mm, oprawa miękka
Rok wydania 2012
Wydawca REA-SJ

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Napisz opinię

Produkty z tej samej kategorii