Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Zamknij

Wydawcy

Promocje

NEWSLETTER

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym Zobacz większe

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym

MONTIGNAC MICHEL

978-83-88108-34-1

Nowy

ARTVITAE

1 Przedmiot

Drodzy Czytelnicy, to już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie odkrył korzystny wpływ niskiego indeksu glikemicznego na odchudzanie Tę wiedzę ujął w zaleceniach żywieniowych znanych na świecie pod nazwą Metoda MONTIGNAC, która jest nadal nadzwyczaj aktualna i znalazła potwierdzeniew tysiącach publikacji medycznych

Więcej szczegółów

28,80 zł

36,00 zł

-20%

Ostatnie egzemplarze!

Autor MONTIGNAC MICHEL
Ilość stron 128
Format 165x210 mm
Wydawca ARTVITAE

"Drodzy Czytelnicy, to już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie odkrył korzystny wpływ niskiego indeksu glikemicznego na odchudzanie. Tę wiedzę ujął w zaleceniach żywieniowych znanych na świecie pod nazwą Metoda MONTIGNAC, która jest nadal nadzwyczaj aktualna i znalazła potwierdzenie w tysiącach publikacji medycznych. Ten sposób odżywiania zalecany jest zarówno przez diabetologów w celu profilaktyki i leczenia cukrzycy oraz kardiologów, także polskich, w zwalczaniu chorób sercowo-naczyniowych."

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym

Drodzy Czytelnicy, to już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie odkrył korzystny wpływ niskiego indeksu glikemicznego na odchudzanie Tę wiedzę ujął w zaleceniach żywieniowych znanych na świecie pod nazwą Metoda MONTIGNAC, która jest nadal nadzwyczaj aktualna i znalazła potwierdzeniew tysiącach publikacji medycznych

Napisz opinię

Produkty z tej samej kategorii